10.09.2012 12:46

Astoņi ielaisti vārti un kārtējie zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Astoņi ielaisti vārti un kārtējie zaudējumi FS "Metta"

Latvijas futbola pirmajā līgā Ķekavas un Salaspils komandas nespēj izcīnīt uzvaras jau trīs spēles pēc kārtas.

Ķekavas futbola klubs "Auda" 17. kārtas spēli aizvadīja Valmierā un piedzīvoja zaudējumu 2:3 (0:2). Otrā puslaika pašā sākumā valmierieši bija panākuši pat trīs vārtu pārsvaru. 57.minūtē Ģirts Burmistris, realizējot 11 metru soda sitienu, vienus vārtus atguva, bet tūdaļ pēc tam Edgars Bricis samazināja starpību līdz minimumam. Viesiem bija vairākas labas iespējas arī panākt izlīdzinājumu, tomēr tās palika neizmantotas, un "Auda" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas.

Vēl plānāk klājās futbola skolas "Metta" un Salaspils sporta skolas apvienotajai komandai ("Metta"-2/Salaspils). Liepājā spēlē pret futbola klubu "Varavīksne" jau līdz 15. minūtei salaspilieši bija nonākuši zaudētājos 0:3. Līdz pārtraukumam Artjoms Loginovs viesiem vienus vārtus atguva, un pēc pārtraukuma viņi kādu brīdi turpināja diezgan aktīvi uzbrukt. Taču iespējas palika neizmantotas, un spēles izskaņā liepājnieki guva vēl divus vārtus – 1:5 (1:3).

Turnīra tabulā FK "Auda" saglabāja astoto vietu (17 punktu), taču no vienu pozīciju augstāk esošās "Varavīksnes" atpaliek jau par 11 punktiem. Savukārt "Metta"-2/Salaspils futbolisti pēc zaudējuma noslīdējuši uz desmito pozīciju (16 p.).