10.09.2012 09:30

Ķekaviešiem piektā vieta Latvijas jaunatnes čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekaviešiem piektā vieta Latvijas jaunatnes čempionātā FS "Metta"

Futbola skolas (FS) "Metta" desmitgadīgo puišu komanda visai sekmīgi aizvadījusi "Okartes" Latvijas jaunatnes čempionāta finālturnīru.

 

 

Turnīrs U-10 vecuma grupā nedēļas nogalē notika Daugavpilī. Tajā piedalījās 12 labākās komandas šajā vecuma grupā, kuras tiesības spēlēt finālā iepriekš bija nopelnījušas reģionālajos turnīros.

Turnīra nolikums paredzēja, ka pirmajā posmā komandas ir sadalītas divās apakšgrupās pa sešām, katras apakšgrupas pirmo divu vietu ieguvēji turpinās cīņu par 1.–4. vietu, 3. un 4. vietas ieguvēji cīnīsies par 5.–8. vietu, bet pēdējo divu vietu ieguvēji par 9.–12. vietu.

FS "Metta"/Ķekava jaunie futbolisti turnīru sāka ļoti veiksmīgi. Pirmajā spēlē ar 4:2 tika pārspēti vienaudži no Valmieras futbola kluba, tad ar 2:0 tika uzvarēts gan Grobiņas sporta centrs, gan futbola klubs "Academ". Diemžel turpinājums nebija tik veiksmīgāks, un spēlēs pret FK "Tukums 2000"/TSS un Daugavpils "Daugavu" tika piedzīvoti zaudējumi.

Izcīnītie deviņi punkti neļāva iegūt vienu no pirmajām divām vietām apakšgrupā, un nācās turpināt cīņu par 5.–8. vietu. Ar vienādu rezultātu 3:1 ķekavieši pieveica Šitika futbola skolu un Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu un noslēgumā ierindojās augstajā piektajā vietā.