27.07.2018 10:58

Ķekavas "Miesnieki" klasiskā regbija sezonu sāk ar uzvaru pār "ežiem"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesnieki" klasiskā regbija sezonu sāk ar uzvaru pār "ežiem" Zigismunds Zālmanis, LRF

Latvijas regbija čempionāta jaunās sezonas otrajā spēlē uzvaru svinēja pašreizējie čempioni Ķekavas kluba "Miesnieki" komandas "Stats/Ķekava" regbisti, kuri ar 29:14 pārspēja "LMT/Eži" vienību.

Pirmie vadībā izvirzījās "eži" un, lai arī ķekavieši uz brīdi pārņēma vadību (10:5), pēc diviem precīziem soda sitieniem noslēdza pirmo puslaiku savā labā – 11:10. Pēc pārtraukuma "LMT/Eži" pārsvaru palielināja vēl par trim punktiem, taču turpinājumā "miesnieki" pārņēma iniciatīvu, pretiniekiem punktus gūt vairs neļāva un beigās svinēja uzvaru 29:14. "Miesnieku" sastāvā deviņus punktus ar soda un realizācijas sitieniem guva Juris Iesalnieks.

"Pirmajā puslaikā daudziem spēlētājiem bija jūtams spēļu prakses trūkums, kas izpaudās nepareizu lēmumu pieņemšanā un daudzās kļūdās. Savukārt otrais puslaiks jau bija veiksmīgāks, kad svarīgā brīdī individuālo meistarību nodemonstrēja komandas kapteinis Emīls Balodis, panākot lūzumu spēlē," klubs citē "Stats/Ķekava" galveno treneri Kristapu Andersonu.

Jāatgādina, ka Latvijas regbija čempionāta pirmajā spēlē trešdien Upesciemā "Garkalne"/"Livonia" ar 38:7 (33:0) pārliecinoši pieveica "Fēnikss" komandu. Šogad turnīrā piedalās vēl arī regbija klubs "Jūrmala". Pēc viena apļa turnīrā divas labākās komandas aizvadīs finālmaču.