19.07.2018 13:29

"Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā izstrādātas pastāvīgi marķētas trases

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā izstrādātas pastāvīgi marķētas trases publicitātes

Ņemot vērā aktīvo sacensību norisi "Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā, izstrādātas sacensību trašu kartes un pastāvīgi skriešanas un velo trašu marķējumi, kuri ir atšķirīgās krāsās un uz kuriem ir norādītas "S!-Skrien", "S!-Velo" un UCI XCO atzīmes.

Kā zināms, šovasar "Fischer" Slēpošanas centrā norisinās vairākas vietēja mēroga un starptautiskas sacensības – vēl plānoti trīs skriešanas un nūjošanas sacensību seriāla "S!-Skrien 2018" posmi, divi riteņbraukšanas sacensību seriāla "S!-Velo 2018" posmi, divi skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāla "S!-Skate  2018" posmi, kā arī starptautiskas riteņbraukšanas sacensības XCO "Sigulda Cup" UCI C2 2018.

Gaujas senielejas reljefs un takas ir īpaši piemērotas braukšanai ar divriteni un skriešanai, tomēr "Fischer" Slēpošanas centra trases atšķiras ar to, ka ir marķētas, regulāri koptas un uzturētas, līdz ar to dod iespēju koncentrēties un izbaudīt treniņu procesu, kā arī mērķtiecīgi gatavoties "Fischer" Slēpošanas centra organizētajām un citviet notiekošām sacensībām.

"Kopumā esam nomarķējuši četras trases – "S!-Skrien" (norādes dzeltenā krāsā, trase 2,5 kilometru garumā), "S!-Velo" (norādes baltā krāsā, trase 2 un 5 kilometru garumā), kā arī sarežģītāka riteņbraukšanas trase ar šķēršļiem (norādes oranžā krāsa, trase 4,1 kilometru garumā)," informēja SIA "Siguldas Sporta serviss" pārstāve Aneta Galdiņa.

"Visām trasēm starta un finiša punkts ir "Fischer" Slēpošanas centra stadions, tālāk trases ved centra blakus esošajā mežā. Kopumā lielākā daļa trašu ir veidotas meža takās, tikai atsevišķās trases daļās ir asfalta segums."

"Fischer" Slēpošanas centra administrācija arī aicina sportotājus dalīties iespaidos un ieteikumos, lai treniņprocesi trasēs būtu ērti, marķējumu izvietojums būtu pamanāms un sacensību norise un rezultāti būtu izcili.