07.06.2018 13:05

Olaines futbolistes izvirzās vadībā Latvijas pirmās līgas turnīra tabulā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolistes izvirzās vadībā Latvijas pirmās līgas turnīra tabulā AFA "Olaine"

Turpinot cīnīties bez zaudējumiem un izcīnot ceturto uzvaru šīs sezonas sešās spēlēs, par Latvijas sieviešu pirmās līgas turnīra tabulas līderēm kļuvušas Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaine" spēlētājas.

Trešdien olainietes savās mājās uzņēma vienu no turnīra favorītēm – Rīgas Futbola skolas pirmo komandu. Spēlē aizritējusi saspringtā cīņā, taču abu puslaiku izskaņā divām laukuma saimnieču rezultatīvākajām futbolistēm izdevās pa reizei raidīt bumbu vārtos.

Neilgi pirms pārtraukuma pēc stūra sitiena izspēles tas izdevās AFA "Olaine" kapteinei Aijai Stivriškai, bet četras minūtes līdz pamatlaika beigām – Lana Osiņinai. Uzvara 2:0, un viņām abām šosezon nu ir pa pieciem gūtiem vārtiem.

Ar 14 punktiem pēc aizvadītām sešām spēlēm Olaines komanda izvirzījusies tabulas galvgalā. Punkts mazāk ir RFS-1 komandai un arī futbola skolas "Metta" vienībai, kam turklāt vēl ir arī spēle rezervē. Jau sestdien AFA "Olaine" futbolistes aizvadīs nākamo Latvijas pirmās līgas spēli savās mājās pret sporta klubu "Super Nova"

Viena spēle ar Pierīgas futbola klubu piedalīšanos nule aizvadīta arī Latvijas otrās līgas čempionātā jeb Rīgas čempionātā. Futbola kluba "Salaspils" un sporta kluba "Kengaroos" apvienotā komanda, kas mājas spēles gan aizvada RTU stadionā Rīgā, uzņēma Garkalnes sporta kluba "Upesciems" futbolistus un svinēja pārliecinošu uzvaru 4:0. Salaspiliešu labā vārtus guva Maksims Rodionovs, kā arī leģionāri Filips Pavlovs no Krievijas un Deniss Marinčuks no Ukrainas, vēl reizi pretinieki ieraidīja bumbu savos vārtos.

12 klubu konkurencē FK "Salaspils / SK "Kengaroos" ar pieciem punktiem trijās spēlēs ir piektajā vietā, devītajā pozīcijā ir sporta klubs "Babīte" (3 p. 4 sp.), bet SK "Upesciems" ir priekšpēdējā 10.vietā (1 p. 5 sp.).