04.06.2018 13:53

Upesciema stadions viesmīlīgs Salaspils frisbija spēlētājiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema stadions viesmīlīgs Salaspils frisbija spēlētājiem Latvijas Frisbija federācija

Garkalnes novada Upesciema stadionā svētdien startēja pirmais Baltijas frisbija līgas turnīrs vīriešu komandām. Pirmajā posmā divas pārliecinošas uzvaras izcīnīja un turnīra tabulā vadībā izvirzījās "Salaspils WT" komandas spēlētāji.

Salaspilieši dienas pirmajā spēlē pēc līdzīga sākuma spēja uzvarēt "Rīga Ultimate" vienību 15:5, bet vēlāk ar 15:1 tika sagrauta arī "Valmiera", liecina Latvijas Frisbija federācijas informācija.

Divus panākumus Upesciemā guva arī "Ventspils" klubs, kas sagādāja otros zaudējumus "Valmierai" 15:8 un Lietuvas komandai "KossMix" 15:6. Pa vienai uzvarai pirmajā posmā svinēja Ogres frisbija klubs, Igaunijas "FFS", kā arī "Rīga Ultimate".

Baltijas frisbija līga šogad risinās pirmo reizi, un tajā startē septiņas komandas – piecas no Latvijas un pa vienai no Igaunijas un Lietuvas. Komandas trīs posmu garumā aizvadīs savstarpējā apļa spēles, kurās tiks noskaidroti Baltijas frisbija līgas laureāti.

Nākamais posms paredzēts 1. jūlijā, bet līgas finišs gaidāms 26. augustā, kad paredzēts arī vienas dienas Baltijas frisbija čempionāts dāmu komandām.