03.09.2012 11:48

Pirmajā līgā futbolā zaudējumi līderiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Auda" - "Skonto"-2 FK "Auda" - "Skonto"-2 Juris Gūtmans

Ķekavas futbola kluba "Auda" un futbola skolas "Metta"-2/Salaspils komandas cienīgi cīnās ar Latvijas futbola pirmās līgas līdergrupas vienībām, tomēr pie punktiem netiek.

"Audas" futbolisti savā laukumā ar minimālu rezultātu 0:1 piekāpās kluba "Skonto" dublieru vienībai, kas turnīra tabulā ieņem trešo vietu.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja ar viesu pārsvaru, taču beidzās bez vārtu guvumiem. Pēc pārtraukuma mājinieki iesāka miegaini un jau trešajā minutē nonāca zaudētājos – no soda laukuma robežas precīzi vārtu stūrī sita Vladislavs Gutovskis. "Auda" metās atspēlēties, izveidoja vairākas labas vārtu gūšanas situācijas, taču nespēja tās realizēt.

Savukārt salaspilieši rezultatīvā cīņā ar 2:3 piekāpās turnīra līderiem kluba "Liepājas metalurga" otrajai komandai. Vārtus FS "Metta"-2/Salaspils labā guva Artešs Daniljans un Artjoms Lonščakovs, kurš šonedēļ papildinājis Latvijas U-21 izlases rindas. 15 minūtes līdz pamatlaika beigām viesi vēl bija vadībā 2:1, taču ne šo pārsvaru, ne vismaz neizšķirtu nosargāt neizdevās

Pirmās līgas turnīra tabulā FK "Auda" un "Metta"-2/Salaspils saglabā attiecīgi astoto un devīto vietu (17 un 16 p.). Septītajā vietā esošā Liepājas "Varavīksne" ķekaviešus apsteidz jau par astoņiem, bet salaspiliešus – par deviņiem punktiem. Nākamās spēles abiem Pierīgas klubiem paredzētas 8. un 9. septembrī.