21.05.2018 14:23

SEB MTB maratona Siguldas posmā laurus plūc arī Pierīgas riteņbraucēji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
SEB MTB maratona Siguldas posmā laurus plūc arī Pierīgas riteņbraucēji Igo Japiņa sporta aģentūra

SEB kalnu riteņbraukšanas (MTB) maratona trešajā posmā Siguldā prestižākajā "Toyota Hybird" distancē uzvaras izcīnīja Ivars Prokofjevs un Katrīna Jaunslaviete-Kipure. Vairākās vecuma grupās panākumus guva arī Pierīgas komandu pārstāvji un it īpaši pārstāves.

Dāmu konkurencē otrā nepilnas divas minūtes aiz uzvarētājas finišu sasniedza Baldones velokomandas pārstāve Ingrīda Šmite, kura sacensību seriāla pirmajā posmā uzvarēja, otrajā bija otrā un līdz ar to saglabājusi līderpozīcijas kopvērtējumā.

Uzreiz aiz labāko trijnieka finišēja vēl viena Baldones velokomandas braucēja Anita Antone, kura kopvērtējumā ir trešā, bet piektajā vietā ierindojās Zanda Rutkovska no "ĀdažiVelo" komandas.

Vīru konkurencē ceturto vietu M-35 vecuma grupā ieņēma Baldones novada domes deputāts un vietējās velokomandas pārstāvis Edgars Brigmanis, bet M-45 grupā piektais bija Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

"Virši-A" distancē no Pierīgas riteņbraucējiem lielākos panākumus guva likvidējamā Carnikavas sporta centra pārstāve Renāte Rodionova, kura starp dāmām bija ceturtā, bet W-16 vecuma grupā – pirmā.

TW grupā pirmās divas vietas ieņēma Beate Kovgere no EMU Mālpils sporta kluba (absolūtajā vērtējumā viņa bija piektā) un Liene Strazda no "ĀdažiVelo", bet W-35 grupā trešā bija Diāna Šika no "Stopiņi Velo". Savukārt vīriem otro vietu M-45 grupā izcīnīja Sergejs Rodionovs ("ĀdažiVelo"), bet M-16 grupā jauniešiem sestais bija Matīss Reinšmits (Carnikavas sporta centrs).

Nākamais SEB MTB maratona posms paredzēts 17. jūnijā Madonā. 15. jūlijā norisināsies sacensības Kuldīgā, 13. augustā Talsos, bet sezona tiks noslēgta 23. septembrī Ikšķilē.