02.09.2012 17:44

Bricim trīs uzvaras LJF kausa ceturtajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Bricim trīs uzvaras LJF kausa ceturtajā posmā Latvijas Jātnieku federācija

Babītes novada konkūrists Ģirts Bricis "Grand Prix" kopvērtējumā panācis līdzšinējo līderi Mairu Leju no Jaunmārupes.

 

 

Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas priekšpēdējā ceturtā posma sacensībās Kleistos galvenajā maršrutā dalībniekiem bija jāpārvar 130 cm augsti šķēršļi. Pamatdistancē tas bez kļūdām izdevās četriem pāriem, bet pārlēkšanā ātrākie un nekļūdīgākie bija Ģirts Bricis ar zirgu Chandra H. Otrajā vietā ierindojās Mairis Penelis ar Progresu no Mārupes novada ZS "Lielceri", bet trešajā – Bricis ar Amadeo.

Nopelnot 20 punktus, "Grand Prix" kopvērtējumā Bricis savācis 64 punktus – tikpat, cik Maira Leja no Jaunmārupes jātnieku sporta kluba "Temperaments", kura šoreiz palika tikai septītajā vietā. Septiņi punkti mazāk ir Mairim Penelim.

Ģ. Bricis LJF kausa posmā guva uzvaras vēl divos maršrutos – 6–7 gadus veciem zirgiem (120/125 cm), kā arī sacensībās divās fāzēs (120 cm) kopā ar Bon Ravel. Šajā maršrutā viņam arī otrā vieta ar zirgu Egano van Kadal. Savukārt ceturtajā ātruma maršrutā Bricis un Egano van Kadal ierindojās otrajā vietā.

No Pierīgas jātniekiem sestdienas sacensībās starp laureātiem vēl iekļuva Maira Leja ar Carlord līdz piecus gadus veciem zirgiem, Sabīne Siliņa no Ķekavas novada jātnieku sporta kluba "Mežstrazdiņi", kura izcīnīja pirmās divas vietas ar Acadio un Kalgari bērnu (līdz 16 g. v.) maršrutā, kurā trešā bija Patrīcija Kokina ar Vimbldonu (ZS "Lielceri"), kā arī Laura Penele ar Rafaello (ZS "Lielceri"), kura ierindojās trešajā vietā jauno jātnieku sacensībās.