01.09.2012 20:37

Garkalnes un Baldones regbistiem pa zaudējumam

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnes un Baldones regbistiem pa zaudējumam Zigismunds Zālmanis, Nikon

Sestdien Latvijas čempionātā "Garkalne/Livonia" komanda savā laukumā Upesciema stadionā piekāpās "Eži/LMT" regbistiem, bet baldonieši Valmierā tikai ar viena punkta starpību zaudēja "Fēniksam".

 

"Garkalne/Livonia" sīvā cīņā pret "ežiem" piedzīvoja zaudējumu 9:15 (9:12), kaut arī līdz pat spēles pašām beigām turēja sāncenšus sasprindzinājumā. "Livonia" regbistiem šis bija trešais zaudējums sešos mačos, un ar 17 punktiem vienība pagaidām ieņem ceturto vietu, bet "LMT/Eži" pēc panākuma pakāpušies uz otro vietu aiz turnīra līderiem Ķekavas "LDE/Miesnieki" regbistiem.

Vēl sīvāk aizritēja mačs Valmierā, kur laukuma saimnieki regbija klubu (RK) "Baldone" pārspēja tikai ar 13:12 (13:7), informēja Latvijas Regbija federācijas preses dienestā. "Fēniksam" tā bija otrā uzvara sešās spēlēs, un ar deviņiem punktiem komanda ieņem sesto vietu turnīra tabulā. Savukārt RK "Baldone" tas bija piektais zaudējums sešos mačos un septītā vieta tabulā.

Jāpiezīmē, ka baldonieši cīņu aizvadīja vājinātā sastāvā – daļa pamatsastāva spēlētāju kopā ar Latvijas U-20 izlasi devusies uz Eiropas čempionātu Čehijā, vēl vairāki ārstē savainojumus.