29.04.2018 21:32

Carnikavietis un ikšķilietis uzvar BMX Eiropas kausa posmos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Carnikavietis un ikšķilietis uzvar BMX Eiropas kausa posmos Eiropas Riteņbraukšanas savienība

Eiropas kausa izcīņas piektā un sestā posma sacensības BMX riteņbraukšanā nedēļas nogalē aizvadītas Nīderlandes pilsētas Kampenas trasē. 969 dalībnieku vidū abos posmos startēja 43 dažāda vecuma un meistarības grupu Latvijas sportisti.

Par uzvarētājiem savās vecuma grupās kļuva arī divi "BMX Rīga" komandu pārstāvošie Pierīgas braucēji. Piektajā posmā B12 grupā visos braucienos un arī finālā pirmais bija ikšķilietis Edgars Langmanis, kurš dienu vēlāk sestajā posmā ierindojās sestajā vietā. Savukārt B11 grupā sestajā posmā triumfēja carnikavietis Kristers Apels, liecina Latvijas Riteņbraukšanas federācijas informācija.

B9 grupā abas dienas vietas finālā izcīnīja dvīņubrāļi Ralfs un Markuss Domoracki no Mārupes BMX kluba. Ralfs piektajā posmā izcīnīja otro vietu un sestajā posmā ceturto vietu, bet Markusam viena ceturtā un viena piektā vieta.

Finālā iekļuva arī mārupietis Mārtiņš Zadraks, kurš abās dienās ieņēma piekto vietu.

Eiropas kausa izcīņas septītā un astotā posma sacensības paredzētas maija beigās Beļģijā. Savukārt 12. un 13. maijā. Jelgavā norisināsies "SMS Credit" BMX čempionāta otrais posms un Jelgavas atklātais čempionāts.