22.04.2018 20:55

Latvijas čempiones paliek bez medaļām Nacionālajā volejbola līgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas čempiones paliek bez medaļām Nacionālajā volejbola līgā SK "Babīte"

Sporta kluba "Babīte" dāmu volejbola komanda, kas pirms desmit dienām kļuva par Latvijas čempionvienību, pēc ranga otrajā spēcīgākajā turnīrā – Nacionālajā līgā – palikusi bez medaļām, piedzīvojot zaudējumu izšķirošajā spēlē par trešo vietu.

Babītes volejbolistes finālsērijā pret Murjāņu sporta ģimnāzijas komandu izcīnīja grūtu uzvaru piecos setos pirmajā spēlē savās mājās, bet otrajā mačā Murjāņos piecos setos pārākas bija MSĢ volejbolistes. Līdz ar to bronzas medaļu liktenis izšķīrās svētdien Babītes sporta kompleksā Piņķos.

Zaudējušas pirmo setu (18:25), mājinieces bija pārliecinoši pārākas otrajā (25:9). Trešā seta galotnē sīvā cīņā uzvarēja MSĢ komanda (25:27), un arī ceturtajā viešņas svinēja uzvaru (18:25), spēli pabeidzot četros setos, uzvarot sērijā 2:1 un kļūstot par bronzas laureātēm.

Par Nacionālās līgas čempionēm diezgan negaidīti kļuva Rīgas Volejbola skolas komanda, kas pamatturnīru beidza tikai sestajā vietā, bet izšķirošajās izslēgšanas spēlēs pārspēja abas regulārās sezonas komandas – sporta klubu "Babīte" (pusfinālā) un Latvijas Universitāti (finālā).

Jāatgādina, ka Latvijas čempionāta finālsērijā SK "Babīte" divreiz uzvarēja volejbola klubu "Jelgava" (3:1 un 3:0).