19.04.2018 14:50

Siguldas jaunajai badmintonistei sudrabs Ukrainā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas jaunajai badmintonistei sudrabs Ukrainā Siguldas badmintona klubs

Ukrainas pilsētā Mikolajivā notika plašs starptautisks badmintona turnīrs, kas bija veltīts viena no labākajiem ukraiņu trenera Sergeja Kosenčuka piemiņai. Sacensībās startēja 180 dalībnieku no Azerbaidžānas, Latvijas, Moldāvijas un Ukrainas.

Sudraba medaļu vecuma grupā U-14 vienspēlēs meitenēm izcīnīja Siguldas badmintona kluba un sporta skolas pārstāve Anna Kupča, finālā viņa grūtā cīņā ar 0:2 (15:21, 21:23) piekāpās mājiniecei Sofijai Lavrovai.

Spēcīgajā konkurencē Siguldas jaunajiem badmintonistiem pie vairāk medaļām tā arī neizdevās tikt, bet līdz ceturtdaļfināliem aizkļuva un dalītas piektās vietas izcīnīja pāri Madara Mackēviča / Anete Priedniece dubultspēlēs U-12 vecuma grupā, Diāna Aleksejeva / Arta Priedniece un Amanda Sofija Grosberga / Marta Brengule U-16 grupā un Paula Mackēviča / Arīna Babre U-14 dubultspēlēs, kā arī Alens Zandovskis / Marta Brengule un Dāvis Strazdiņš / Anna Kupča jauktajās dubultspēlēs attiecīgi U-16 un U-14 vecuma grupās.

Citam siguldiešu U-16 meiteņu dubultspēļu pārim Annija Rulle-Titava / Anna Kupča nācās samierināties ar dalītu devīto vietu. Siguldas badmintona klubā uzteic arī Sandija Suhānova sniegumu – viņš, būdams badmintonā tikai otro mēnesi, parādīja labu spēli un izcīnīja savas pirmās uzvaras starptautiskās sacensībās.