29.08.2012 09:21

"LDE/Miesnieki" pirmo apli noslēdz bez zaudējumiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"LDE/Miesnieki" pirmo apli noslēdz bez zaudējumiem Zigismunds Zālmanis, Nikon

Otrdien Latvijas regbija čempionāta līdervienību savstarpējā spēlē Ķekavas klubs "LDE/Miesnieki" sīvā cīņā ar 12:6 pārspēja komandu "Kalve". "Miesniekiem" tā bija septītā uzvara septiņās spēlēs, un komanda turnīra pirmo apli noslēgusi līderpozīcijās.

 

 

Spēles pirmajā puslaikā rezultātu atklāja "Kalves" spēlētājs Mihails Tumins, precīzi izpildot soda sitienu 3:0. "LDE/Miesnieki" atbildēja ar Ivara Egļa piezemējumu, atgūstot vadību 5:3. Tomēr turpinājumā vienu no pašreizējo Latvijas čempionu uzbrukumiem ar sekmīgu dropsitienu noslēdza M. Tumins, vadībā atkal izvirzot savu vienību ar 6:5.

Spēles otrajā puslaikā diezgan ilgi rezultāts nemainījās. Tomēr, mača izskaņai tuvojoties, Krists Kruskops ar piezemējumu izvirzīja vadībā "Miesniekus", bet Valters Raņķis precīzi sita realizācijas sitienu – 12:6. Ar tādu rezultātu arī noslēdzās spēle, neraugoties uz izmisīgajiem "Kalves" regbistu centieniem pēdējās minūtēs gūt punktus ar piezemējuma palīdzību.

Pēc cīņas abu komandu galvenie treneri bija neapmierināti gan ar savējo parādīto sniegumu, gan spēles skatāmību kopumā, informēja Latvijas Regbija federācijas preses dienestā.

"Spēle iznāca samocīta, ne pārāk interesanta no abu komandu pozīcijām," izteicās "LDE/Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris. "Man šis mačs nepatika kā tāds. Bija šausmīgi daudz brāķa, daudz noteikumu pārkāpumu. Ļoti slikti izpildījām soda sitienus. Tomēr uzvara ir uzvara."

"Kalve" galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs: "Apsveicu "Miesniekus" ar uzvaru! Diemžēl nekāda skatāmā spēle nesanāca. Juceklis laukumā valdīja no abām pusēm. Diemžēl "Miesnieki" mūs divreiz pārspēja spēka cīņā, tā gūstot svarīgus punktus ar piezemējumiem, bet mēs savas iespējas nespējām realizēt."