11.04.2018 17:15

Latvijas junioru florbola izlases sastāvā iekļautas sešas Ķekavas klubu spēlētājas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas junioru florbola izlases sastāvā iekļautas sešas Ķekavas klubu spēlētājas Latvijas Florbola savienība

Latvijas junioru (U-19) = florbola izlases galvenais treneris Jurijs Fedulovs nosaucis tās 20 florbolistes, kuras no 2. līdz 6. maijam aizstāvēs mūsu valsts godu pasaules čempionātā, kas norisināsies Šveicē. Viņu vidū ir sešas Ķekavas klubu spēlētājas.

Izlasē iekļautas divas vārtsardzes, septiņas aizsardzes un 11 uzbrucējas. Vislielākā pārstāvniecība – sešas spēlētājas – ir no Kocēnu "Rubenes", bet piecas florbolistes pārstāv klubu "Ķekavas Bulldogs". Tās ir: vārtsardze Elīna Jeige, aizsardzes Edīte Ozoliņa un Kristāna Kuplā, kā arī uzbrucējas Letīcija Kalve un Anna Ankudinova. Komandas sastāvā iekļauta arī uzbrucēja Nensija Šimkūna no FK "Ķekava" komandas.

No šīm florbolistēm A.Ankudinova jau piedalījusies pasaules dāmu čempionātā, bet Jeige un Šimkūna spēlēja iepriekšēja pasaules U-19 čempionātā, kurā latvietes izkrita no A divīzijas.

Šogad B divīzijas turnīrā Latvijas komanda apakšgrupā sacentīsies ar ASV, Austrijas un Austrālijas florbolistēm (otrā apakšgrupā cīnīsies Kanādas, Ungārijas, Jaunzēlandes un Krievijas izlases). Latvijas sieviešu U19 izlases mērķis ir tikai viens – atgūt sev vietu pasaules astoņu labāko izlašu vidū, norāda Latvijas Florbola savienībā.