28.08.2012 13:03

FK "Ādaži" un "Super Nova"/Sigulda saglabā divvaldību Vidzemē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ādaži" FK "Ādaži" www.fkhusky.lv

Latvijas futbola otrās līgas reģionālajos turnīros tuvojas izšķirošās cīņas par pirmo vietu un tiesībām piedalīties finālturnīrā.

 

Vidzemes zonas turnīra kārtējās spēlēs tikai pa punktam spēja nopelnīt abas līdervienības – futbols klubs "Ādaži" un komanda. "Super Nova"/Sigulda. Četras kārtas līdz turnīra beigām abiem klubiem ir pa 30 punktiem.

Pēdējās spēlēs siguldieši viesos nospēlēja neizšķirti 2:2 ar futbola klubu "Smiltene", bet ādažnieki, cīņas gaita atspēlējot divu vārtu deficītu, divreiz rezultatīvākā spēlē slēdz miera līgumu ar "Staiceles Bebriem" – 4:4 (trīs vārtus guva Mārtiņš Akmentiņš).

Sestajā vietā, no abiem līderiem atpaliekot par astoņiem punktiem, ir sporta kluba "Upesciems" futbolisti, kuri pēdējā mačā ar 7:0 sagrāva "FC Aizkraukle" vienību.

Cerības izcīnīt pirmo vietu Rīgas atklātajā čempionātā mazinājušās Salaspils futbola centra (FC) komandai. Pagājušajā nedēļā salaspilieši savā laukumā ar 1:3 piekāpās vieniem no tuvākajiem konkurentiem "Rīnūži/Strong" futbolistiem (vienīgos vārtus piecas minūtes līdz beigām guva Romans Belovs).

Trīs kārtas līdz turnīra beigām Salaspils FC komanda noslīdējusi uz ceturto vietu četrus punktus aiz līderiem RTU. Savukārt priekšpēdējo devīto vietu saglabā futbola klubs "Ķekava", kas piedzīvoja kārtējo zaudējumu 0:3 pret futbola klubu "Ogre".

Pirmo zaudējumu Zemgales reģiona turnīrā nedēļas nogalē piedzīvojuši līderi FK "Auda" otrās komandas futbolisti, kuri ar 1:2 atzina "Ozolnieku" pārākumu. Par spīti tam ķekavieši ar 21 punktu astoņās spēlēs saglabā pirmo vietu turnīra tabulā. Trīs punkti un viena aizvadīta spēle mazāk ir "Ozolniekiem", bet 15 punkti ir futbola klubam "Olaine".