28.03.2018 21:11

"Ķekavas Bulldogs" florbolistes zaudē pusfinālā, cīnīsies par bronzu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ķekavas Bulldogs" florbolistes zaudē pusfinālā, cīnīsies par bronzu arhīvs

Latvijas florbola pirmās līgas finālā nav izdevies iekļūt kluba "Ķekavas Bulldogs" dāmu komandai. Trešdien ķekavietes piedzīvoja trešo zaudējumu pusfināla sērijā pret Kocēnu "Rubeni-1" un 7. aprīlī aizvadīs spēli par bronzas medaļām.

"Buldodzēm" sērijā pret pamatturnīra uzvarētājām "Rubenes-1" florbolistēm izdevās sagādāt nelielu pārsteigumu un pagarinājumā viesos uzvarēt trešo spēli. Pagarināt arī sēriju Ķekavas komanda cerēja trešdien savās mājās.

Uz pretinieču precīzo metienu jau 15. sekundē laukuma saimnieces dažas minūtes atbildēja ar savu. Taču vēl līdz pirmās trešdaļās beigām cīņas iznākums bija praktiski skaidrs – 1:7. Pēc vēl divu vārtu zaudējuma ķekavietes iemeta trīs golus, taču kaut ko glābt jau bija par vēlu – spēlē 4:10 un sērijā 1:3. Anna Ankudinova "Ķekavas Bulldogs" rindās izcēlās ar vienu precīzu raidījumu un divām rezultatīvām piespēlēm.

Plānots, ka 7. aprīlī Irlavā notiks abas Latvijas dāmu pirmās līgas finālspēles. Finālā mājinieces "Irlava/Tukums" florbolistes sacentīsies ar "Rubeni-1", bet bronzas medaļas savā starpā izspēlēs "Ķekavas Bulldogs" un FK "NND"/RJTC komandas, kas pamatturnīrā ierindojās attiecīgi ceturtajā un trešajā vietā.