27.08.2012 12:08

Ķekavas florbolisti iesildās jaunajai sezonai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas florbolisti iesildās jaunajai sezonai kekavasdamas.wordpress.com

Florbola klubu "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs" komandas izmēģinājušas spēkus starptautiskajā turnīrā "Latvian Open", kas nedēļas nogalē notika Valmierā un Kocēnos.

 

 

No četrām komandām vislabāk veicās FK "Ķekava" dāmu vienībai, kas desmit klubu konkurencē izcīnīja otro vietu. Grupu turnīrā ķekavietes pieveica "St.Petersburg United FC" no Krievijas, "FBC Turku" no Somijas, mājinieces "Rubenes" florbolistes un "Saku Fortuna" no Igaunijas. Ceturtdaļfinālā ar 7:0 tika sagrauta Igaunijas komanda Jegevas "SK Selver/Tahe", pusfinālā vēlreiz apspēlētas "FBC Turku" florbolistes 4:1 un tikai finālā sīvā cīņā nācās piekāpties Latvijas čempionvienībai RSU/"Runway" 1:2.

"Ķekavas Bulldogs" dāmas grupā četrās spēlēs guva trīs uzvaras, taču ceturtdaļfinālā bez ierunām zaudēja Turku kluba florbolistēm ar 1:8.

Ieva Jurkāne no FK "Ķekava" kļuva par otro rezultatīvāko spēlētāju dāmu turnīrā – septiņos mačos viņai deviņi gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles. Starp "buldodzēm" ar astoņiem rezultativitātes punktiem (4+4) izcēlās Līga Vancāne.

Vīru turnīrā Latvijas vicečempioni FK "Ķekava" florbolisti ierindojās ceturtajā vietā. Grupu turnīrā viņi svinēja uzvaras visās četrās spēlēs un uzreiz iekļuva ceturtdaļfinālā, kur ar ar 4:2 uzvarēja florbola klubu "Valmiera". Pusfinālā ķekaviešus "paklupināja" Turku komanda (1:6), bet mačā par trešo vietu pagarinājumā nācās piekāpties Cēsu "Lekringam" 3:4.

Savukārt "Ķekavas Bulldogs" vīri četrās apakšgrupas spēlēs tika pie vienas uzvaras un izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā (1/16 finālā) ar 1:6 zaudēja florbola klubam "Bauska".