24.03.2018 17:44

Salaspils handbolistes izstājas no cīņas par Latvijas čempionāta medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils handbolistes izstājas no cīņas par Latvijas čempionāta medaļām Salaspils sporta skola

Piedzīvojot otro zaudējumu Latvijas dāmu handbola čempionāta ceturtdaļfināla sērijā, sezonu ar piekto vietu noslēgusi Salaspils sporta skolas handbolistes.

Pēc smagā zaudējuma "REIR Dobele" komandai pirms nedēļas savās mājās (25:35) salaspilietēm izredžu atspēlēties sestdien viesos nebija daudz. Tomēr ilgu laiku viņām izdevās cīnīties kā līdzīgām ar līdzīgām – pirmajā puslaikā gan nācās atspēlēt četru vārtu deficītu (11:15), kas veiksmīgi arī tika izdarīts.

Izšķirošā izrādījās otrā puslaika vidusdaļa, kad dobelnieces no 22:21 septiņu minūšu laikā panāca 30:22 un aizvadīja spēli līdz pārliecinošai uzvarai 37:26 (divu spēļu summā 72:51). Salaspils komandas rindās rezultatīvākās bija Dace Potapova (11), Renāte Salmane, Inese Umjarova un Agrita Bērziņa (pa 4).

Pusfināla sērijā līdz divām uzvarām "REIR Dobele" handbolistes tiksies ar pamatturnīra uzvarētājām un pašreizējām Latvijas čempionēm Stopiņu NHK spēlētājām. Pirms gada šie klubi tikās finālā, un trijās aizraujošās spēlēs uzvaru svinēja Pierīgas handbolistes.