27.08.2012 10:48

Plaukstas locītavas lūzums nav šķērslis motokrosā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Plaukstas locītavas lūzums nav šķērslis motokrosā "MX Ādaži"

"MX Ādaži" komandas līderis Leons Kozlovskis, par spīti traumai, pakāpjas uz trešo vietu motokrosa Superkausa izcīņas kopvērtējumā.

 

 

Svētdien populārā motokrosa sacīkšu seriāla ""Battery" Superkauss" priekšpēdējā ceturtā posma sacensības norisinājās Kandavā. Prestižākajā "MX Pro" klasē dalībnieku vidū bija arī L. Kozlovskis, kurš augusta sākumā Latvijas čempionāta posmā Cēsīs piedzīvoja kritienu, guva muguras un ceļgala savainojumus, kā arī lauza plaukstas locītavu.

Par spīti traumām, pirmajā braucienā viņš ieņēma desmito vietu, bet otrajā finišēja devītais, posma kopvērtējumā ierindojoties devītajā pozīcijā. Pirmo vietu Kandavā izcīnīja Dāvis Līvs, otrais bija Lauris Freibergs.

Izcīnītie punkti izrādījās pietiekami, lai Superkausa kopvērtējumā L. Kozlovskis pakāptos uz trešo vietu. Līderis ir Līvs (307 punkti), otrais ir Freibergs (299), bet "MX Ādaži" pārstāvim ir 245 punkti. Tiesa, trešo no devītās vietas šķir tikai 23 punkti (par uzvaru katrā braucienā pienākas 40 punktu).

Kandavā startēja vēl vairāki "MX Ādaži" komandas braucēji. Kvadriciklu klasē 12. vietā ierindojās Arnis Pūle un 14. vietā Jānis Saldavs, senioriem 18. pozīciju ieņēma Ainārs Kursītis, bet jauniešiem deviņpadsmitais bija Nauris Miķelsons.

""Battery" Superkausa" pēdējais posms paredzēts 16. septembrī Saldū.