19.03.2018 11:31

Salaspils frisbija komandām zelts un bronza starptautiskā turnīrā Zviedrijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija komandām zelts un bronza starptautiskā turnīrā Zviedrijā publicitātes

"Salaspils WT" vīru frisbija komanda svētdien prestižajā Zviedrijas "Hello Stockholm" turnīrā pārliecinoši izcīnīja zelta godalgas un nosargāja čempionu titulu. Savukārt "Salaspils FK" dāmu vienība uz pjedestāla kāpa trešo gadu pēc kārtas, šoreiz saņemot bronzas medaļas.

"Salaspils WT" finālā ar 15:10 pārspēja Zviedrijas vienību "Örebro KFUM". Šis salaspiliešiem bija otrais triumfs pēc kārtas, un arī pērn finālā viņi apspēlēja tieši šo vienību, informēja Latvijas Frisbija federācijā. Turnīra piecos pastāvēšanas gados "Salaspils WT" ir tikusi pie diviem zeltiem un trim bronzām un ir vienīga vienība, kas izcīnījusi medaļas visos "Hello Stockholm" turnīros. Nevienai citai komandai nav izdevies šajā turnīrā uz pjedestāla paviesoties vairāk par trim reizēm.

"Salaspils WT" sastāvs: Reinis Otisions, Roberts Apinis, Igors Minovs, Jānis Bernāns, Toms Ābeltiņš, Arvīds Žanis Orlovskis, Didzis Malderis un Mārtiņš Taurenis.

"Salaspils FK" bronzas finālā ar 11:8 pārspēja Francijas "French Full Cup" vienību. Uzvaru salaspilietes nodrošināja vien spēles otrajā pusē. Vienīgo zaudējumu ar 6:9 "Salaspils FK" piedzīvoja pret "Brilliance" no Krievijas, kas vēlāk triumfēja sacensības. Pērn Salaspils meitenes šajā turnīrā ieguva sudrabu, bet pirms dieviem gadiem viņas tika pie zelta.

"Salaspils FK" sastāvs: Santa Možeika, Olga Saveljeva, Monta Poduma, Līga Nātiņa, Lāsma Kublicka, Evija Arste, Santa Siņica un Dace Cīrule.

"Hello Stockholm" sacensības šogad tika aizvadītas jau piekto reizi, un šogad tajā startēja 50 komandas no visas Eiropas – 30 vīriešu un 20 sieviešu. Sacensības īpaši grūtas padara astoņu spēlētāju ierobežojums, norāda federācijā.