15.03.2018 21:16

"Ķekavas Bulldogs" florbolistes pagarina pirmās līgas pusfināla sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ķekavas Bulldogs" florbolistes pagarina pirmās līgas pusfināla sēriju www.floorball.org

Latvijas dāmu florbola pirmās līgas pusfināla trešajā spēlē "Ķekavas Bulldogs" florbolistes ceturtdien savas mājās apspēlēja pamatturnīra uzvarētājas Kocēnu "Rubeni-1" un samazināja pretinieču pārsvaru sērijā līdz trim uzvarām (1:2).

Pēc zaudējumiem pirmajās divās spēlēs Kocēnos (7:15 un 4:5) ķekavietēm vairs nebija kur atkāpties. Savukārt "Rubenes" florbolistes diez vai vēlējās pagarināt sēriju, un trešās trešdaļas sākumā viņas panāca 5:2 pārsvaru. Taču tūlīt pēc tam divarpus minūšu laikā "buldodzes" trīs reizes ieraidīja bumbiņu vārtos un panāca izlīdzinājumu.

Līdz pamatlaika beigām viešņas vēl divas reizes izvirzījās vadībā, taču abas reizes "Ķekavas Bulldogs" florbolistes atspēlējas, pēdējo reizi – 100 sekundes līdz trešā perioda beigām. Otro reizi sērijā bija jāspēlē pagarinājums, un atšķirībā no otrā mača šoreiz veiksmīgākas izrādījās ķekavietes – 8:7.

Par cīņas galveno varoni kļuva pirmās līgas sezonas rezultatīvākā spēlētāja Anna Ankudinova, kura guva piecus vārtus – arī septītos un izšķirošos astotos – un vēl arī izdarīja divas rezultatīvas piespēles Lindai Dadajevai, kura savukārt divreiz asistēja Annai. Jāatzīmē arī Ķekavas kluba vārtsardzes Elīnas Jeiges sniegums – viņas kontā 43 atvairīti metieni.

Pusfināla sērijas ceturtā spēle plānota 25. martā Ķekavā.