23.08.2012 12:21

Bartuševičs uzvar "Aerobike.lv ITT kausa" kopvērtējumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Bartuševičs uzvar "Aerobike.lv ITT kausa" kopvērtējumā Artūrs Kozulis

Trešdien Babītē 22 gadus vecais mārupietis Rihards Bartuševičs sasniedza labāko rezultātu individuālo braucienu sacensību seriāla pēdējā – sestajā posmā.

 

 

Sezonas pēdējās sacensībās riteņbraucējiem bija jāveic 12,5 km distance no Spilves līdz Kleistiem un atpakaļ. Bartuševičs finišēja pēc 16 minūtēm un septiņām sekundēm un par piecām sekundēm apsteidza jelgavnieku Kasparu Launertu, kurš jūnija beigās turpat bija sasniedzis šīs trases rekordu (15:06).

Trešajā vietā ierindojās Sandis Āķis no "Rietumu-Delfin" komandas (+0:14), bet ceturtajā – vēl viens Mārupes riteņbraucējs Pauls Zvirbulis (+0:18).

"Aerobike.lv ITT kausa" kopvērtējumā Rihards Bartuševičs ar piecās sacensībās savāktiem 211 punktiem (divas uzvaras, divas otrās un viena ceturtā vieta) izrādījās labākais elites grupā. 146 punktus savāca Vitālijs Korņilovs ("Alpha Baltic"), kurš gan piedalījās tikai četros posmos, trešais bija Kaspars Launerts (140 p.) un ceturtais – Jānis Andersons (132). Viņiem sekoja divi Mārupes novada pārstāvji Mārtiņš Jirgensons (132 p.) un Uldis Reiters (97).

Savukārt junioru (U-18) konkurencē pirmo vietu seriāla kopvērtējumā ieņēma Pauls Zvirbulis, aiz viņa Deniss Mirošins ("Salaspils zīriņi") un mārupietis Gatis Pundurs.