25.02.2018 20:08

Ulbrokas un Salaspils handbolisti zaudē mājās, Stopiņu handbolistes neuzvar viesos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas un Salaspils handbolisti zaudē mājās, Stopiņu handbolistes neuzvar viesos Elvijs Ozoliņš, LHF

Neveiksmīga nedēļas nogale bija Pierīgas handbola klubiem – Latvijas pirmajā līgā zaudējumus piedzīvoja gan Ulbrokas sporta kluba, gan "Salaspils/Mērnieks ZM" vīru komandas, bet Stopiņu NHK handbolistes no izbraukuma pārbrauca ar neizšķirtu.

Pirmo vietu jau nodrošinājušās Stopiņu NHK handbolistes pamatturnīra priekšpēdējo spēli aizvadīja viesos pret Jēkabpils sporta skolas komandu. Septiņas minūtes līdz beigām viešņas bija vadībā 26:24, bet dažas minūtes vēlāk jau bija nonākušas zaudētājās 27:28. Uzvarētājas cīņā tā arī palika nenoskaidrotas – neizšķirts 28:28. Stopiņu kluba labā Ivita Asare guva 10, Elza Seržante un Evelīna Fenogenova – pa 5 vārtiem.

Stopiņu komandai kārtu pirms regulārās sezonas beigām ir 28 punkti, otro ceļazīmi uz pusfinālu neklātienes cīņā noskaidros Ludzas "Latgols" un Jēkabpils sporta skola (pa 23 punktiem), bet ceturtdaļfināla sēriju savā starpā aizvadīs ceturtās un piektās vietas ieguvējas "REIR Dobele" (pirms pēdējās spēles 20 punktu) un Salaspils sporta skola (18 p.).

Latvijas pirmās līgas turnīrā devīto zaudējumu 11 spēlēs piedzīvoja Ulbrokas sporta kluba handbolisti. Mājas spēlē pret sporta kluba "Latgols" junioriem viņi pirmā puslaika vidū ielaida piecus vārtus pēc kārtas (3:8) un turpinājumā tuvāk par trim vārtiem (15:18) vairs netika – 17:23. Andris Vītols iemeta septiņus golus, Mareks Koroļkovs piecus.

Neveiksmi piedzīvoja arī "Salaspils/Mērnieks ZM" handbolisti, turklāt mačā pret kluba "Jūrmalas sports" otro komandu, kas iepriekšējās desmit spēlēs bija guvusi tikai vienu uzvaru. Desmit minūtes līdz beigām salaspilieši zaudēja vēl tikai 17:19, bet beigās zaudēja 20:26. Rezultatīvākie mājiniekiem bija Ivars Brics (5) un Edgars Vakuļčiks (4).

Pēc 11 kārtām "Salaspils/Mērnieks ZM" ar sešiem punktiem tabulā ieņem sesto vietu – pēdējo, kas dod iespēju piedalīties izslēgšanas turnīrā. "Jūrmalas sports-2" un Ulbrokas sporta klubam ir pa četriem punktiem un pēdējās divas ailes turnīra tabulā.