21.08.2012 11:21

"Auda" un "Metta"-2/Salaspils otro apli sāk ar uzvarām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Auda" un "Metta"-2/Salaspils otro apli sāk ar uzvarām FK "Auda"

Latvijas pirmās līgas turnīra 14. kārtas spēlēs Pierīgas futbola klubi pretiniekus atstāj "sausā".

 

Ķekavas futbola klubs "Auda" savā laukumā ar 2:0 pieveica Jūrmalas JPFS/FK "Spartaks" dublieru komandu. Spēles sākumā mājiniekiem bija vairākas labas vārtu gūšanas iespējas, taču rezultāts tika atklāts 25. minūtē, kad pēc standartsituācijas izspēles bumbu vārtos novirzīja "Audas" aizsargs Jorens Gorkšs.

Otrā puslaika vidū iniciatīvu uz brīdi pārņēma Jūrmalas komanda, taču 77. minūtē Rihards Gorkšs pēc lieliskas piespēles gar "spartakiešu" vārtiem guva otros vārtus – 2:0.

Panākumu savā laukumā guva arī futbola skolas "Metta" un Salaspils sporta skolas apvienotā komanda, kas ar 1:0 pārspēja futbola kluba "Jelgava" dublieru komandu.

Cīņa pagāja ar ievērojamu salaspiliešu pārākumu, tomēr to realizēt viņiem izdevās tikai vienu reizi – 60. minūtē izgājienu viens pret vienu ar jelgavnieku vārtsargu realizēja Gļebs Vaškovs.

Pirmās līgas turnīra tabulā FK "Auda" ar 17 punktiem 13 spēlēs ieņem astoto vietu 14 komandu konkurencē, bet FS "Metta"-2/Salaspils ar 15 punktiem 14 mačos ir vienu pozīciju zemāk.