20.08.2012 12:17

Dreimanis otrais "BMX" Latvijas "Grand Prix" piektajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Uldis Dreimanis (no kreisās) un Emīls Allers startā Uldis Dreimanis (no kreisās) un Emīls Allers startā www.bmxmarupe.lv

Mārupes BMX kluba pārstāvis Uldis Dreimanis, kurš ir kopvērtējuma līderis sešgadīgo vecuma grupā, Smiltenē finālā piekāpies vienīgi ventspilniekam Eduardam Bučiņam.

Sešgadīgo puišu grupā (B6) finālā iekļuva vēl divi Mārupes BMX kluba braucēji – Emīls Allers ieņēma ceturto vietu, bet Oskars Mežaraups sesto.

Vairāk godalgotu vietu mārupiešiem lietainajos laika apstākļos Smiltenē izcīnīt gan neizdevās. Meitenēm (G11–14) ceturtā bija Kitija Elste, puišiem (B8) ceturtajā vietā ierindojās Mārtiņš Zadraks, bet Edvards Emīls Liberts (B9) ieņēma astoto vietu, bet desmitie palika Jānis Ruskis (B8) un Emīls Zadraks (B12).

Dienu vēlāk turpat Smiltenē risinājās Vidzemes atklātā čempionāta sacensības. No mārupiešiem godalgotajos trijniekos iekļuva Mārtiņš Zadraks (2. vieta) un Uldis Dreimanis (3. vieta). Savukārt "Open" klasē astoto un devīto vietu savās vecuma grupās ieņēma attiecīgi Mārtiņš Zadraks un Emīls Zadraks.

Zīmīgi, ka sacensības ar savu klātbūtni pagodināja divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs, un tajās piedalījās arī Londonas olimpisko spēļu dalībnieki Sandra Aleksejeva un Edžus Treimanis.