18.01.2018 14:55

Pierīgas telpu futbola klubiem tuvojas sezonas kulminācija

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas telpu futbola klubiem tuvojas sezonas kulminācija Rīgas Futbola federācija

Izšķirošie notikumi tuvojas Rīgas telpu futbola čempionātā, kurā ar dažādām sekmēm šosezon piedalās vairāki Pierīgas klubi no Olaines, Ķekavas, Baldones, Ropažiem un Stopiņu novada.

Pēc ranga spēcīgākajā Elites līgā, kurā divu apļu turnīru aizvada astoņi klubi, piecas kārtas līdz beigām ceturto vietu ieņem Olaines komanda. Pēdējā mačā olainieši ar 4:9 piekāpās trešajā pozīcijā esošajai "Futbola parks/LSPA" vienībai, no kuras tagad atpaliek par četriem punktiem. Līderiem "JakoSport&Graanul Pellets" futbolistiem ir astoņi punkti vairāk.


Izaicinājuma līgā jau noslēdzies pirmais posms, un komandas sadalījušās trīs grupās. FK "Ķekavas novads" apakšgrupā ieņēma piekto vietu un sezonu turpinās pēc ranga otrajā grupā, kas sadalīs vietas no desmitās līdz astoņpadsmitajai. Turpretī Baldones komanda piedzīvoja zaudējumus visās 14 spēlēs (arī ar 1:5 FK "TUC"/"Ropaži" vienībai) un aizvadīs mačus trešajā grupā par 19.- 23. vietu.

Alternatīvajā līgā, kurā mazāk pieredzējušas komandas aizvada viena apļa turnīru, uz godalgotu vietu pretendē FK "Stopiņi"/LAS futbolisti, kuri pēdējā mačā ar 6:2 pieveica "Ropažus" un četras kārtas līdz beigām ar 16 punktiem dala 2.-3. vietu, no līderiem atpaliekot tikai par diviem punktiem. Ropažniekiem ir sestā pozīcija (11 punkti) 12 klubu konkurencē.

Rīgas telpu futbola čempionāts dažādās līgās turpināsies līdz februāra beigām vai marta vidum.