13.01.2018 16:09

Brāļiem Šiciem piektā vieta Pasaules kausa posmā Oberhofā (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Brāļiem Šiciem piektā vieta Pasaules kausa posmā Oberhofā (papildināta) Maija Tīruma

Siguldieši Andris un Juris Šici izcīnījuši piekto vietu kamaniņu sporta Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā sestdien Oberhofas trasē Vācijā. Labāko desmitniekā iekļuva arī Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš.

Braucienos brāļi Šici uzrādīja piekto un ceturto rezultātu, summā uzvarētājiem un sezonas līderiem vāciešiem Tonijam Egertam un Sašam Benekenam viņi zaudēja 0,587 sekundes. Precīzi atspoguļojot vietu sadalījumu Pasaules kausa kopvērtējumā, otro vietu posmā ieņēma Vendls/Arlts no Vācijas, trešo –austrieši Pencs/Fišlers un ceturto – trešā Vācijas ekipāža Geike/Gamms. Šici sezonas summā saglabā piekto vietu.

O. Gudramovičs un P. Kalniņš ar divpadsmito un sesto laiku atsevišķos braucienos ierindojās devītajā vietā (+0,918 s), bet ropažnieks Kristens Putins ar Imantu Marcinkēviču 22 divnieku konkurencē ieņēma 18. vietu (+2,236 s).

Pieticīgus rezultātus Oberhofā sasniedza Latvijas kamaniņu braucējas. Krimuldiete Elīza Cauce 23 dalībnieču konkurencē palika 19. vietā, bet Ulla Zirne un Kendija Aparjode dienu iepriekš notikušajā Nāciju kausā nekvalificējās pamatsacensībām.

Svētdien Oberhofā paredzētas sacensības vīriem un komandu stafete.