16.08.2012 10:55

"Miesnieki" piektie Baltijas kausa izcīņā regbijā-7

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Turnīrā Šauļos spēlētājiem līdz 25 gadu vecumam piedalījās sešas komandas no Lietuvas, Latvijas un Kaļiņingradas.

 

 

Ķekavas "Miesnieki" grupu turnīra pirmajā spēlē zaudēja vēlākajiem trešās vietas ieguvējiem regbija klubam "Šiauliai" ar 14:20. Vispirms ar diviem piezemējumiem vadībā izvirzījās lietuvieši, tad ar Jura Iesalnieka un Jāņa Zālmana piezemējumiem un Artūra Andersona sitieniem viesi panāca 14:10 un bija ļoti tuvu vēl vienam piezemējumam, tomēr beigās piedzīvoja neveiksmi.

Zaudējums tika piedzīvots arī otrajā spēlē pret Lietuvas sastādīto studentu komandu 12:17, un ķekaviešiem bija jāaizvada finālspēle par piekto vietu ar Kaļiņingradas klubu "Atlant".

Jau sākumā ar Deivida Cjukšas un Jāņa Zālmana piezemējumiem "Miesnieki" izvirzījās vadībā 12:0. Tikai spēles beigās, kad Juris Salenieks un Salvis Stilpe jau bija panākuši 26:0, Krievijas komandas regbisti tika pie sava vienīgā panākuma – beigu iznākums 26:7, pavēstīja Ķekavas kluba galvenais treneris Uldis Bautris.

Baltijas kausa finālā Šauļu "Baltrex" regbisti ar 28:12 uzvarēja Arvja Pilenieka un Valtera Raņķa vadīto Latvijas studentu izlasi. Zīmīgi, ka šo abu komandu savstarpējā cīņā grupu turnīrā pārāki bija latvieši.