13.12.2017 12:30

Pārspēj "lauvas", zaudē "oligarhiem". Pierīgas florbola klubi turpina cīņas Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pārspēj "lauvas", zaudē "oligarhiem". Pierīgas florbola klubi turpina cīņas Rīgas čempionātā arhīvs

Nedēļas sākumā ar Pierīgas klubu piedalīšanos aizvadītas divas Rīgas florbola čempionāta spēles. Zaudējumu kārtējā cīņā piedzīvoja florbola klubs "Carnikava", toties FK "Ikšķile" tika pie uzvaras.

Carnikavieši savās mājās uzņēma komandu "Oligarhi" un pēc pirmajām desmit minūtēm bija vadībā 3:1, taču neveiksmīgi aizvadīja otro trešdaļu un trešā perioda sākumu, ielaižot sešus vārtus pēc kārtas, un beigās piedzīvoja zaudējumu 6:9.

Labāk veicās FK "Ikšķile" florbolistiem, kuri savās mājās pārspēja "Rīgas lauvas". Cīņas gaitā viņi bija vadībā ar triju vārtu pārsvaru (4:1, 5:2), tad nonāca zaudētājos (5:6, 7:8, 8:9), tomēr pēdējās desmit minūtēs iemeta divus vārtus un svinēja uzvaru 10:9. Mājiniekiem sešus rezultativitātes punktus nopelnīja Alvis Dāle (2+4), pa divām reizēm precīzi bija arī Raimonds Zemzāle un Alens Jankovskis.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā 13 komandu konkurencē no Pierīgas komandām visaugstāk – piektajā pozīcijā – ir Saulkalnes florbolisti. Vienu vietu zemāk ir FK "Carnikava", bet FK "Ikšķile" ir astotajā vietā.