07.12.2017 11:43

Babīte pieveic Mārupi Pierīgas dāmu volejbola klubu divcīņā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babīte pieveic Mārupi Pierīgas dāmu volejbola klubu divcīņā arhīvs

Nacionālās līgas turnīrā savstarpējo spēli trešdien Babītes sporta kompleksā Piņķos aizvadīja abas Pierīgas vadošās komandas – sporta kluba "Babīte" un Mārupes sporta centra volejbolistes.

Zaudējušas pirmajā setā, trijos nākamajos pārākas izrādījās laukuma saimnieces – 3:1 (-22, 19, 16, 19). SK "Babīte" volejbolistēm šis bija septītais panākums deviņās spēlēs, un ar 21 punktu viņas Nacionālās līgas turnīra tabulā pakāpušās uz otro vietu.

Līderes ar uzvarām visās 10 līdzšinējās spēlēs un 29 punktiem ir Latvijas Universitātes volejbolistes, bet pagājušās sezonas Nacionālās līgas čempionvienībai Mārupes sporta centra komandai pagaidām ir pieci panākumi astoņos mačos, 15 punkti un sestā vieta tabulā.

Sestdien Nacionālās līgas turnīrs atsāksies ar spēlēm Tīraines sporta kompleksā, kur mārupietes laukuma saimnieču statusā tiksies ar Rīgas Volejbola skolas un Liepājas sporta spēļu skolas komandām. Savukārt SK "Babīte" volejbolistēm nākamā spēle paredzēta 12. decembrī Piņķos pret Rīgas Volejbola skolas audzēknēm.