19.11.2017 16:21

Latvijas kamaniņu stafetes komanda Īglsā piektā, Aparjods – septītais

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas kamaniņu stafetes komanda Īglsā piektā, Aparjods – septītais ekrānšāviņš no fil-luge.org

Latvijas stafetes komanda Pasaules kausa izcīņas pirmā posma sacensībās kamaniņu sportā svētdien Īglsas/Insbrukas trasē Austrijā ieņēma piekto vietu. Vīru konkurencē labākais no Latvijas kamaniņu braucējiem, ierindojoties septītajā vietā, bija Kristers Aparjods no Saulkrastiem.

Latvijas komandu stafetes sacensībās pārstāvēja individuālajās sacensībās labākos rezultātus sasniegušie Ulla Zirne, Kristers Aparjods un divnieku ekipāža Andris un Juris Šici. Kā pierasts, pirmo vietu izcīnīja Vācijas izlases četrinieks, šoreiz – Natālija Geizenbergere, Fēlikss Lohs un divnieks Toni Egerts/Saša Benekens.

Latvijas komanda uzvarētājiem zaudēja 0,429 sekundes. Ātrāki par latviešiem bija arī kanādieši, krievi un amerikāņi. Startēja 15 valstu komandas.

Iepriekš notikušajās vīru sacensībās Kristers Aparjods pēc pirmā brauciena bija tikai 16. vietā, taču otrajā sasniedza sesto labāko laiku, kas līdz ar daudzu konkurentu kļūdām ļāva saulkrastietim pakāpties uz septīto pozīciju. Divu braucienu summā pirmā posma uzvarētājam Semjonam Pavļičenko no Krievijas Kristers zaudēja 0,205 sekundes. Labāko trijniekā iekļuva arī Volfgangs Kindls no Austrijas (+0,056 s) un titulētais vācietis Felikss Lohs (+0,070 s).

Siguldietis Inārs Kivlenieks ar 14.un 18. laiku braucienos summā ierindojās 14. vietā (+0,422 s), bet Kristers Rozītis ar 11. un 27. laiku – 23.vietā (+0,595 s).

Iepriekš:

Brāļi Šici labākie no Latvijas kamaniņu braucējiem Pasaules kausa pirmajā posmā