11.08.2012 17:41

FS ”Metta”-2/Salaspils futbolisti paliek ”sausā” Valmierā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FS ”Metta”-2/Salaspils futbolisti paliek ”sausā” Valmierā FS "Metta"

Salaspilieši Latvijas pirmās līgas turnīra spēlē ielaiž trīs vārtus pusstundas laikā un kapitulē Valmieras futbola kluba un bērnu sporta skolas apvienotajai komandai.

 

 

"Mettiešiem" spēle nepadevās jau no paša sākuma. Daudz kļūdas vienkāršās piespēlēs neļāva izveidot uzbrukumus, un vārtu gūšanas momentu pirmajās 45 minūtēs tikpat kā nebija, informēja futbola skolā "Metta". Savukārt pretiniekiem 38. minūtē padevās rezultatīvs uzbrukums. Pie soda laukuma līnijas valmierieši izspēlēja "sieniņu", Mārcis Ērglis no sāniem skrēja uz vārtiem un, nonācis viens pret vienu ar viesu vārtsargu, precīzi sita tālajā stūrī.

Otro puslaiku FS "Metta"/Salaspils futbolisti sāka daudz saturīgāk, un laba iespēja bija Mārtiņam Ozolam. Pēc pretinieku aizsarga un vārtsarga nesaprašanās šķita, ka atliek tikai trāpīt tukšos vārtos, taču nekā. Izlīdzināt rezultātu neizdevās, un drīz pēc tam salaspilieši zaudēja vēl divus vārtus, abus diezgan līdzīgā veidā. Ar tālu piespēli Valmieras FK/BSS spēlētāji brīvā zonā atrada kādu no savējiem, un pēc Mārča Ērgļa un Alvja Dubova sitieniem no tuvas distances glābējs nebija arī Kristers Putniņš.

Mēģinājumus atspēlēties ietekmēja arī tas, ka viesu komanda palika mazākumā. Lielāka bumbas kontrole gan bija, taču iesist kaut goda vārtus Valmierā tā arī neizdevās. Laukuma saimniekiem šī bija tikai trešā uzvara līdzšinējos 13 mačos, bet salaspiliešiem devītais zaudējums.

Latvijas futbola pirmās līgas turnīra tabulā FS "Metta"/Salaspils ar 12 punktiem 13 spēlēs ieņem devīto vietu. Vienu pozīciju augstāk ir Ķekavas futbola klubs "Auda" (14 p.).