02.11.2017 11:07

Mārupietis un siguldiete ar uzvarām sāk Baltijas kausa izcīņu kalnu slēpošanā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupietis un siguldiete ar uzvarām sāk Baltijas kausa izcīņu kalnu slēpošanā E.Lukšo, www.infoski.lv

Lietuvas telpu slēpošanas hallē "Snow Arena" Baltijas kausa izcīņas pirmā posma pirmajā dienā pie uzvarām sacensībās slalomā tika mārupietis Kristaps Zvejnieks un siguldiete Evelīna Gasūna. Arī visus pārējos pjedestāla pakāpienus aizņēma Latvijas sportisti.

Pirmajā sacensību braucienā dāmām 32 dalībnieču konkurencē Evelīna Gasūna trijos mēģinājumos sasniedza pirmo, trešo un otro rezultātu un summā par 0,66 sekundēm apsteidza Agnesi Āboltiņu no Ķekavas novada (4., 6. un 1. laiks). Trešo vietu ieņēma Žanete Gedra (+0,95 s), bet labāko sešnieku noslēdza Lelde Gasūna (+1,18 s).

Vīriem visās trijās distancēs nepārspēts palika Kristaps Zvejnieks, un tikpat stabili otrais visos mēģinājumos bija viņa brālis Miks, kurš kopvērtējumā Kristapam zaudēja 1,25 sekundes. Trešo vietu izcīnīja Žaks Gedra (+1,86 s), kuram sekoja sportisti no Krievijas, Baltkrievijas un Lietuvas.

Ceturtdien Baltijas kausa pirmais posms "Snow Arena" turpinās ar vēl vienām sacensībām slalomā, bet piektdien gaidāms aizraujošais paralēlais slaloms.