10.08.2012 20:01

Vaskis/Lībietis zaudē Jūrmalas ”Future” tenisa turnīra dubultspēļu finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vaskis/Lībietis zaudē Jūrmalas ”Future” tenisa turnīra dubultspēļu finālā arhīvs

32 gadus vecais Mārupes tenisa kluba "Sēļi" pārstāvis Oskars Vaskis pārī ar Miķeli Lībieti turnīrā Lielupes tenisa kortos izšķirošajā cīņā zaudē Itālijas duetam.

 

Jau ziņots, ka dubultspēļu turnīra pusfinālā Vaskis ar Lībieti sīvā cīņā negaidīti uzvarēja Latvijas labāko tenisa duetu Andis Juška un Deniss Pavlovs, kuri pēdējos gados regulāri pārstāv valsti Deivisa kausa izcīņas mačos.

Izšķirošajā cīņā piektdien Vaskim/Lībietim pretī stājās ar otro numuru izliktais Itālijas pāris Džanmarko Mikolani un Džordžio Portaluri. Triju setu cīņā tomēr tika piedzīvots zaudējums 6:0, 6:7 (5:7), 5:10.

Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) "Future" ranga turnīrs ir nozīmīgākais individuālais tenisa turnīrs, kas ik gadu notiek Latvijā. Tā prēmiju fonds ir 10 000 ASV dolāru.

Šogad turnīrā piedalījās vēl trīs Mārupes novada tenisa klubu pārstāvji, taču vienspēlēs viņi nespēja pārvarēt kvalifikācijas barjeru, bet dubultspēlēs Reinis Bucens un Krišjānis Stabiņš no Mārupes tenisa skolas zaudēja jau pirmajā kārtā.