20.10.2017 12:23

Ar Pierīgas klubu piedalīšanos startējis Rīgas telpu futbola čempionāts

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ar Pierīgas klubu piedalīšanos startējis Rīgas telpu futbola čempionāts Rīgas Futbola federācija

Piecas ar Pierīgas novadiem saistītas komandas ziemas sezonā piedalīsies Rīgas telpu futbola čempionātā. Tiesa, to mājas spēles savās sporta zālēs būs iespēja vērot tikai Baldonē un Baložos.

Čempionātā, kas norit trijās līgās, šosezon pieteikušās 44 komandas. Elites līgā jau startējis Olaines klubs, kas vispirms ar 6:5 pārspēja "Bettend.com" vienību, bet pēc tam piekāpās "Futbola parks/LSPA" komandai 2:7. Tāpat kā pērn, spēles elites līgā notiek svētdienu vakaros vienviet Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē. Astoņi klubi vispirms aizvadīs divu apļu turnīru, bet pēc tam labāko un vājāko vienību kvarteti izspēlēs vēl vienu apli.


Izaicinājuma līgā 24 dalībnieku vidū ir Baldones un Ķekavas novada komandas, kas savas mājas spēles aizvadīs attiecīgi Baldones un Baložu vidusskolas sporta zālēs (tuvākie mači paredzēti 27. oktobrī un 2. novembrī). Visi klubi sadalīti trijās apakšgrupās, un pēc divu apļu izspēles pa trim labākajiem no katras grupas turpinās cīņu par medaļām.

Savukārt Alternatīvajā līgā viena apļa turnīru ar mačiem piektdienu vakaros Rīgas 15. vidusskolā aizvadīs 12 komandas, to vidū Ropažu vienība un FK "Stopiņi"/LAS. Pirmo triju vietu ieguvēji izcīnīs tiesības nākamsezon spēlēt Izaicinājuma līgā.