19.10.2017 13:16

"EuroFloorball" kausa izcīņa: Ulbroka pusfinālā, Ķekava ārpus četrinieka

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"EuroFloorball" kausa izcīņa: Ulbroka pusfinālā, Ķekava ārpus četrinieka www.floorball.org

Uzvarot abās apakšgrupas spēlēs, "Betsafe"/Ulbrokas komandas florbolisti kvalificējušies Valmierā notiekošās "EuroFloorball" kausa izcīņas pusfinālam. Savukārt FK "Ķekava" florbolistes piedzīvoja divus zaudējumus un sestdien aizvadīs spēli par piekto vietu.

Jau ziņots, ka vīru turnīra B apakšgrupas pirmajā spēlē Latvijas čempioni "Betsafe"/Ulbrokas florbolisti ar 8:5 pārspēja Ungārijas klubu "Phoenix Fireball". Trešdien otrajā kārtā viņu pretinieki bija Igaunijas čempionvienība un Latvijas virslīgā spēlējošā "EMU SK" no Tartu. Tāpat kā pirmajā mačā, arī šoreiz latviešiem tikai spēles otrajā pusē izdevās salauzt pretinieku pretestību un svinēt uzvaru 8:4. Divus vārtus guva Edžus Ceriņš.


Ulbrokas komanda nodrošinājusi pirmo vietu grupā un piektdien pusfinālā tiksies ar otrās grupas otrās vietas ieguvējiem, kuri kļūs zināmi ceturtdien vēlu vakarā.

Savukārt FK "Ķekava" florbolistēm, kurām sezona Latvijas virslīgā iesākusies ar četriem zaudējumiem pēc kārtas, Valmierā neveiksmju joslu nav izdevies pārtraukt. Trešdien apakšgrupas pirmajā spēlē viņas dramatiskā cīņā pēcspēles metienu sērijas 12. kārtā ar 2:3 piekāpās "SK 98 Pruske" vienībai no Slovākijas, bet ceturtdien kapitulēja favorītēm "Nauka-SAFU-NT" florbolistēm no Krievijas 2:14.

Sestdien spēlē par piekto vietu turnīrā ķekaviešu pretinieces būs otrās grupas neveiksminieces Spānijas kluba "CDE El Valle" florbolistes.

"EuroFloorball" ir Eiropas otrais spēcīgākais florbola klubu turnīrs, kurā šogad piedalās četras Latvijas komandas, kā arī pārstāvji no Igaunijas, Krievijas, Slovākijas, Polijas, Norvēģijas, Ungārijas un Spānijas.