16.10.2017 13:06

Jurkevičs un Ģērmane Carnikavā kronēti par Latvijas čempioniem krosā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jurkevičs un Ģērmane Carnikavā kronēti par Latvijas čempioniem krosā Carnikavas novada pašvaldība

Svētdien Carnikavas aktīvās atpūtas centrā "Zibeņi" notikušajā Latvijas čempionātā krosa skriešanā par uzvarētājiem elites grupās kļuva Dmitrijs Jurkevičs no Daugavpils un Guna Ģērmane no Gulbenes novada.

Vīru konkurencē 8 km distancē Jurkevičs finišēja pēc 28 minūtēm un 28 sekundēm un par nepilnu pusminūti apsteidza tuvāko sekotāju Induli Bikši no Madonas. 40 sekundes vēlāk finišēja Jevgeņijs Bogdanovs, ierindojoties trešajā vietā. Labākais no mājiniekiem carnikaviešiem bija Guntis Māliņš, kurš uzvarētājam zaudēja divas minūtes un ieņēma piekto vietu.

Dāmu elites grupas sacensībās 6 km distancē Guna Ģērmane mērķi sasniedza pēc 25 minūtēm un 31 sekundes. Nepilnas minūtes robežās aiz viņas finišēja Līga Girgensone no Dobeles un Līga Jansone no Rīgas.

U-20 vecuma grupā junioriem par Latvijas čempioniem kļuva Sigita Lapiņa no Siguldas un Artūrs Niklāvs Medveds no Aizputes, U-18 grupā jauniešiem – Ilarija Ločmele no Ludzas un Kristiāns Upenieks no Ādažiem, U-16 grupā – Kamilla Vanadziņa no Babītes un Mareks Meženiks no Daugavpils, U-14 grupā – Amanda Valtasa no Mārupes un Arvis Sūna no Bauskas.

"Rudens Zibens krosa" ietvaros Carnikavā notika sacensības arī bērniem un pieaugušajiem dažādās vecuma grupās.