08.08.2012 12:29

Jūrmalas kortos turpina vienīgi Vaskis

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Tenisa centrā "Lielupe" notiekošā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) "Future" kategorijas turnīrā ar prēmiju fondu 10 000 dolāru startējuši arī vairāki Mārupes tenisa klubu pārstāvji.

 

 

Vienspēļu turnīra pamatsacensībās no mārupiešiem iekļūt izdevās vienīgi Oskaram Vaskim no tenisa kluba "Sēļi". Kvalifikācijā viņš guva trīs uzvaras, bet pamatturnīra pirmajā kārtā pieveica Klemānu Dormēnu no Francijas 6:2, 6:4.

Reinis Bucens no Mārupes tenisa skolas (MTS) un Jānis Skroderis ("Sēļi") piedzīvoja zaudējumu vienspēļu kvalifikācijas turnīra otrajā, bet Krišjānis Stabiņš (MTS) – jau pirmajā kārtā.

Vaskim pārī ar Miķeli Lībieti izdevies iekļūt arī dubultspēļu turnīra otrajā kārtā. Pirmajā viņi ar 6:1, 4:6, 10:4 pārspēja internacionālo duetu Roberto Markora (Itālija) un Gvids Sabeckis (Lietuva). Savukārt Bucenam un Stabiņam turnīrs jau beidzies – pirmajā mačā viņi piekāpās duetam no Polijas.

ITF "Future" tenisa turnīri paredzēti pārsvarā gados jauniem tenisistiem pieredzes un reitinga punktu iekrāšanai un Lielupē notiek ik gadu. Šoreiz vienspēļu turnīrā ar pirmo numuru izlikts Latvijas ranga otrais numurs Andis Juška, bet dubultspēlēs – Juška kopā ar Latvijas trešo raketi Denisu Pavlovu.