04.10.2017 15:34

Sestdien Jaunmārupē finišēs SEB MTB maratons

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sestdien Jaunmārupē finišēs SEB MTB maratons www.velo.lv

7. oktobrī Mārupes novadā tiks aizvadīts SEB kalnu riteņbraukšanas (MTB) maratona astotā posma sacensības, kuru laikā tiks noskaidroti sezonas kopvērtējuma uzvarētāji atlikušajās vecuma un meistarības grupās.

Sacensību rīkotāji parūpējušies par interesantām un aizraujošām distancēm, kas vedīs pa Jaunmārupes, Skultes un Brīvkalnu apkārtnes meža ceļiem un takām. Tāpat maršrutā iekļauts Beberbeķu dabas parks.

Kā pirmie plkst. 10.30 trasē Jaunmārupē dosies "Rasēns" bērnu brauciena dalībnieki. Šajā posmā reģistrācija visiem dalībniekiem būs bez maksas, turklāt pēc finiša katrs mazais dalībnieks saņems īpašu piemiņas medaļu.

Plkst. 12.00 starta šāviens tiks dots "Toyota Hybrid" distancei, bet 15 minūtes vēlāk trasē dosies "Virši–A" distances dalībnieki, arī veicot 40,8 kilometru garu distanci. Vairākās grupās cīņa par uzvaru atrisināsies Mārupes posmā.

Dienas noslēdzošais starts gaidāms plkst. 13.00, kad 25,9 kilometru garajā distancē dosies "Mammadaba" veselības brauciena dalībnieki, kuru vidū būs arī zēnu un meiteņu grupu braucēji, kas cīnīsies par uzvarām kā posmā, tā arī kopvērtējumā.