03.10.2017 10:19

Siguldas badmintonistiem četras uzvaras turnīrā Ventspilī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas badmintonistiem četras uzvaras turnīrā Ventspilī Siguldas badmintona klubs

Siguldas badmintona kluba un sporta skolas pārstāvji izcīnījuši uzvaras četrās sacensības brīvdienās Ventspils olimpiskajā centrā notikušajā starptautiskajā turnīrā, kas vienlaikus bija arī Kurzemes kausa izcīņas pirmais posms.

Īpaši labi siguldiešiem veicās dubultspēlēs – viņi uzvarēja visos pāru turnīros.

Vīriem finālā divu Siguldas duetu savstarpējā spēlē Artūrs Akmens un Pauls Gureckis pārspēja Ardi Danielu Bedrīti un Patriku Krūzi 21:17, 21:19. Arī sieviešu turnīra izšķirošajā cīņā tikās divi Siguldas pāri – Marta Brengule un Amanda Sofija Grosberga ar 21:15, 21:16 uzvarēja Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu. Savukārt par jaukto dubultspēļu turnīra uzvarētājiem kļuva Ardis Daniels Bedrītis un Kristāna Pacēviča – finālā viņi ar 16:21, 21:16, 21:11 pieveica rīdziniekus Matīsu Paeglīti un Terēzi Balodi.

Vienspēļu turnīros Siguldas badmintonistiem viena uzvara – spēcīgākajā A grupā vīriem pirmo vietu izcīnīja Artūrs Akmens, kurš finālā triju setu cīņā uzvarēja Andi Bērziņu no Valmieras 21:13, 20:22, 21:17. Trešo vietu ieņēma Pauls Gureckis un ceturto – Patriks Krūze.

B grupā, kurās pirmās četras vietas sadalīja Talsu un Liepājas badmintonisti, piektais bija Dāvis Stradziņš. Savukārt abos sieviešu turnīros pa vienai siguldietei izdevās iekļūt fināltrijniekā, taču tajā gan Arta Priedniece, gan Sabīne Kurciņa piedzīvoja divus zaudējumus un finišēja trešajā vietā.