11.09.2017 13:30

Salaspilietis Vladislavs Krasovskis izcīnījis četras medaļas pasaules armrestlinga čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Salaspilietis Vladislavs Krasovskis izcīnījis četras medaļas pasaules armrestlinga čempionātā publicitātes

Teicamus panākumus pasaules armrestlinga čempionātā, kas svētdien noslēdzās Budapeštā, guvis salaspilietis Vladislavs Krasovskis. No sacensībām, kurās piedalījās 57 valstu pārstāvji, viņš, startējot junioru un pieaugušo konkurencē, pārvedis vienu zelta un trīs sudraba medaļas.

Pasaules čempionāta pirmajās dienās medaļas sadalīja jauniešu (U-18) un junioru (U-21) vecuma sportisti. V. Krasovskis nosargāja pirms gada izcīnīto pasaules čempiona titulu cīņā ar labo roku U-21 vecuma grupā svara kategorijā līdz 75 kilogramiem, bet cīņā ar kreiso roku ieguva sudraba medaļu, liecina Latvijas Armrestlinga federācijas informācija.

Sacensību turpinājumā Vladislavs piedalījās arī pieaugušo konkurencē, un arī šeit izrādījās labākais no Latvijas pārstāvjiem, iegūstot divas sudraba medaļas svara kategorijā līdz 75 kg. Turklāt cīņā ar labo roku viņš pusfinālā pārspēja savu titulēto novadnieku, daudzkārtējo pasaules čempionu Jāni Amoliņu, kuram pēc trīs gadu pauzes bronzas medaļa.

Vēl divas godalgas Latvijas komandai Ungārijā izcīnīja Raimonds Antonovičs veterānu grupā – cīņā ar kreiso roku viņam zelts, bet cīņā ar labo roku sudrabs.