03.09.2017 09:48

Pierīgas futbola klubiem zaudējumu vairāk nekā uzvaru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas futbola klubiem zaudējumu vairāk nekā uzvaru arhīvs

Kārtējās spēles Latvijas pirmās un otrās līgas turnīros aizvadījušas vairākas Pierīgas futbola komandas. Neveiksmju tām bija krietni vairāk nekā panākumu.

"Komanda.lv" pirmās līgas turnīrā jau deviņas spēles pēc kārtas uzvaras nespēj izcīnīt Ķekavas futbola klubs "Auda". Sestdien ķekavieši savās mājās uzņēma futbola klubu "Tukums 2000". Pirmajā puslaika komandas apmainījās vārtu guvumiem – vispirms vadībā izvirzījās viesi, bet pēdējā minūtē Krists Kalniņš rezultātu izlīdzināja. Mača liktenis izšķīrās otrā puslaika sākumā, kad četru minūšu laikā bumba divreiz ielidoja "Auda" vārtos, un vēl viens K. Kalniņa precīzais sitiens nespēja mājiniekus izglābt no zaudējuma – 2:3.

Turnīra tabulā FK "Auda" ar 16 punktiem 16 spēlēs saglabā septīto vietu, bet trešajā ar 35 punktiem 15 mačos ir "Progress"/"Olaine" vienība, kam šonedēļ spēļu nebija. Punkts vairāk un spēle rezervē ir līderiem "Valmiera Glass"/ViA futbolistiem, bet 35 punkti ir arī Grobiņas sporta centra komandai.

Latvijas otrās līgas Rīgas reģiona turnīrā par 1.-8. vietu vēl vienu neveiksmi piedzīvoja Garkalnes sporta kluba "Upesciems" komanda, kas savās mājās ar 1:4 piekāpās "Monarhs/Flaminko" futbolistiem, kaut vēl 15 minūtes līdz pamatlaika beigām bija vadībā. Ar astoņiem punktiem 11 spēlēs Upesciema komanda ieņem sesto vietu.

Turnīru par 9.-13. vietu jau noslēguši "BFS Reinards/Ropaži" futbolisti, kuri pēdējās divās spēlēs vispirms ar 0:4 kapitulēja "Albatroz SC" komandai, bet pēc tam sezonu pabeidza ar uzvaru savās mājās 3:1 pār "Amoko/02" vienību – vārtus guva Viktors Paeglis, Jurijs Ivanovs un Matīs Bičevskis.

Ar "Amoko/02" futbolistiem tikās arī sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils komanda – un piedzīvoja graujošu zaudējumu 2:7. Salaspilieši, kuriem ir četri punkti četrās spēlēs un vēl atlikuši četri mači, turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo vietu. Ropažniekiem ir viens punkts vairāk un viena pozīcija augstāk, taču viņiem spēļu vairs nav.