26.08.2017 13:25

"Garkalne" / "Livonia" regbisti gūst graujošu uzvaru Latvijas čempionāta pirmā posma pēdējā spēlē

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Garkalne" / "Livonia" regbisti gūst graujošu uzvaru Latvijas čempionāta pirmā posma pēdējā spēlē Zigismunds Zālmanis, LRF

Titulētā "Garkalne"/"Livonia" komanda piektdien guva graujošu uzvaru savā Latvijas regbija čempionāta pirmā posma noslēdzošajā spēlē. "Garkalne"/"Livonia" regbisti Ozolniekos ar 48:19 sagrāva "Jūrmala" vienību.

Līdz ar to "Garkalne"/"Livonia" septiņās pirmā posma spēlēs izcīnīja sešas uzvaras un ierindojās otrajā vietā aiz Ķekavas "Stats"/"Miesnieki" komandas.

Pirmā posma noslēgumā atlikusi vēl viena spēle starp otrā ešelona vājākajām vienībām, tomēr jau priekšlaicīgi ir noskaidroti četrinieki. Otrajā posmā komandas dalīsies četriniekos par 1.-4. un 5.-8. vietu, ņemot līdzi pret sava četrinieka komandām pirmajā posmā gūtos punktus. Pēc tam, kad katra komanda aizvadīs vēl trim spēlēm, tiks noteikta galīgā vietu kārtība.

Pirmo no tiem "Stats"/"Miesnieki" sāks ar 14 punktiem, bet "Garkalne"/"Livonia" kontā būs desmit punkti, kamēr LMT/"Eži" vienībai būs seši punkti. Tikmēr "Jūrmala" būs bez punktiem.

Savukārt otrajā četriniekā spēlēs "Fēnikss", Eži 2"/RFS, "Livonia 2" un "Ulre"/ĶNSS komandas.

Pērn par Latvijas čempioni kļuva "Garkalne"/"Livonia" komanda, kas finālā ar 13:10 apspēlēja "Miesnieki"/"Ķekava" regbistus, atkārtojot 2013. un 2014.gadā gūtos panākumus.