23.08.2017 11:58

Upesciema futbolisti pārtrauc četru zaudējumu sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema futbolisti pārtrauc četru zaudējumu sēriju Rīgas Futbola federācija

Latvijas futbola otrās līgas Rīgas reģiona turnīrā četru zaudējumu sēriju izdevies pārtraukt Garkalnes novada sporta kluba "Upesciems" futbolistiem. Otrdien savā laukumā viņi nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Riga United FC" vienību.

Tiesa, par lielu panākumu izcīnīto punktu Upesciema komanda nevar uzskatīt. Gan tāpēc, ka, otrajā puslaikā pēc Māra Pilsētnieka precīzā sitiena izvirzījušies vadībā, laukuma saimnieki uzvaru izlaida no rokām piecas minūtes līdz pamatlaika beigām. Gan arī tāpēc, ka pretiniekiem šis bija tikai otrais punkts deviņās otrā posma ieskaites spēlēs.

Rīgas čempionāta turnīrā par 1.-8.vietu SK "Upesciems" ar astoņiem punktiem desmit mačos ieņem sesto vietu, bet "Riga United" ar diviem punktiem – pēdējo astoto vietu.

Sezonas smagāko sakāvi spēlē pret "Albatroz SC" vienību otrdien piedzīvoja "BFS Reinards/Ropaži" komandas futbolisti – 1:10, liecina Rīgas Futbola federācijas informācija.

Turnīrā par 9.-13. vietu Ropažu klubs piecās spēlēs vienreiz nospēlējis neizšķirti, piedzīvojis četrus zaudējumus un pagaidām ir pēdējā vietā. Trīs punkti divās spēlēs ir SK "Kengaroos"/Salaspils futbolistiem.