23.08.2017 09:42

Ķekavas "Miesnieki" Latvijas regbija čempionāta pirmo posmu noslēdz bez zaudējumiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesnieki" Latvijas regbija čempionāta pirmo posmu noslēdz bez zaudējumiem Zigismunds Zālmanis, LRF

Ķekavas regbija klubs "Stats/Miesnieki" ar 14 piezemējumiem otrdien savā laukumā ar 78:10 sagrāva "Eži/RFS" komandu un Latvijas čempionāta pirmo posmu noslēdza ar gandrīz ideālu bilanci – turnīra līderiem septiņās uzvarās pietrūka tikai viena panākuma ar bonusa punktu.

Pa trim piezemējumiem "miesnieku" labā veica Viktors Silvoniks un Raivis Kokins, divus – Hārdijs Nungurs, pa vienam – Aldis Mucenieks, Kārlis Garokalns, Juris Šimanskis, Elmārs Šefanovskis, Feivors Maduka un Kristers Spalva. Ar realizācijas sitieniem vēl četrus punktus guva Hārdijs Nungurs un pa diviem – Viktors Silvoniks un Raivis Kokins, liecina Latvijas Regbija federācijas informācija.

Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā vēl palikušas divas spēles, un puse komandu visas septiņas spēles jau aizvadījušas. Kopvērtējumā "Stats/Miesnieki" ir 34 punkti, "LMT/Eži" 26, "Garkalne/Livonia" 25 (6), "Jūrmalai" 11 (6), "Fēniksam" 10, "Eži/RFS" 9, "Livonia 2" 5 (6) un "Ulre/Ķekavas NSS" 4 (6).

Otrajā posmā komandas dalīsies divos četriniekos par 1.-4. un par 5.-8. vietu, ņemot līdzi pret sava četrinieka komandām pirmajā posmā gūtos punktus. Pēc vēl trim spēlēm katrai komandai noteiks galīgo vietu kārtību.

Četrinieki arī jau ir noskaidroti. Labāko komandu kvartetā "Stats/Miesnieki" pirms trim atlikušajām čempionāta spēlēm ir 14 punkti (trijās spēlēs), "LMT/Eži" – 6 punkti (trīs spēlēs), "Garkalne/Livonia" 5 punkti (divās spēlēs) un piektdien atlikusī spēle viesos pret "Jūrmalu", kam šajā ieskaitē punktu vēl nav.