21.08.2017 11:52

"Transact Pro"/"Miesnieki" regbisti ar zaudējumu sāk jauno "Top līga" čempionātu

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Transact Pro"/"Miesnieki" regbisti ar zaudējumu sāk jauno "Top līga" čempionātu RK "Miesnieki"

Latvijas regbija komanda "Transact Pro"/"Miesnieki" sestdien ar zaudējumu sāka Baltijas turnīra "Top līga" čempionātu. Turnīra pirmajā spēlē Latvijas vienība līdzīgā cīņā izbraukumā ar 18:26 (6:14) piekāpās Šauļu "Vairas".

Pēc nepilnām desmit spēlētām minūtēm "Vairas" bija izvirzījušies vadībā jau ar 14:0, tomēr "Transact Pro"/"Miesnieki" spēja atgūties, un spēku samēri izlīdzinājās, pirmajam puslaikam noslēdzoties ar 6:14.

Otrajā puslaikā "Transact Pro"/"Miesnieki" tika arī pie diviem piezemējumiem, abos gadījumos izceļoties Guntim Ciršam, taču mājinieki atbildēja ar to pašu. Pašā spēles izskaņā Hardijam Nunguram bija teicama izdevība ar soda sitienu izraut vismaz bonusa punktu par rezultāta starpību, kas mazāka par septiņiem punktiem, taču sitiens nebija precīzs.

"Bija diezgan lielas problēmas ar sastāvu, īsais rezervistu soliņš tomēr lika par sevi manīt. Ļoti slikti sākām - iespējams, pārāk daudz respektējām pretinieku. Pēc tam jau spēle aizgāja, labi kontrolējām bumbu. Autā varējām nospēlēt veiksmīgāk, grupu cīņā spēles sākumā iniciatīva bija pretiniekiem, bet spējam to pārņemt un mača izskaņā jau stūmām mēs. Žēl, ka netikām pie bonusa punkta, taču arī viņiem neļāvām to izcīnīt," komanda citē tās galvenā trenera Ulda Bautra teikto.

Nākamajā "Top līga" mačā Latvijas komanda 26. augustā viesos tiksies ar Kauņas "Žalgiri".

"Top līga" turnīrā startē četras komandas - "Transact Pro"/"Miesnieki" un četras spēcīgākās Lietuvas vienības. Šī turnīram ir jau trešā sezona, bet iepriekšējos divos gados Latvijas klubs bija trešajā vietā.