16.08.2017 10:59

Salaspils futbolisti ar minimālu pārsvaru uzvar Ropažu komandu un pārtrauc zaudējumu sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils futbolisti ar minimālu pārsvaru uzvar Ropažu komandu un pārtrauc zaudējumu sēriju ekrānšāviņš no youtube.com; video - FTA Latvia

Latvijas futbola otrās līgas Rīgas reģiona turnīrā divu Pierīgas novadu komandu savstarpējā spēlē Salaspilī mājinieki sporta kluba "Kengaroos" futbolisti pārspēja "BFS Reinards/Ropaži" vienību, pārtraucot vienpadsmit zaudējumu sēriju.

Salaspils un Ropažu komandu spēles likteni izšķīra viens precīzs sitiens, kas 79. minūtē mājinieku rindās padevās Leonīdam Petuņinam. Ropažniekiem atlikušajā laikā vēl bija vairākas labas iespējas panākt izlīdzinājumu, tomēr tās palika neizmantotas – 1:0 SK "Kengaroos" labā.

Turnīrā par 9.-13. vietu Salaspils futbolistiem nu ir trīs punkti divās spēlēs, bet ropažniekiem – viens punkts trijos mačos. Kā zināms, piecas komandas aizvadīs divu apļu turnīru cīņā par Cerību kausu. "BFS Reinards/Ropaži" vienībai nākamā spēle jau piektdien savās mājās pret Ogres novada sporta centra futbolistiem.


Tostarp turnīrā par 1.-8.vietu neveiksmes turpina vajāt Garkalnes sporta kluba "Upesciems" komandu. Otrdien savā laukumā Upesciema futbolisti piedzīvoja zaudējumu 1:3 spēlē pret kaimiņiem turnīra tabulā "FC Caramba Riga" komandu. Ielaiduši divus vārtus pirmajā puslaikā, drīz pēc pārtraukuma, pateicoties Dāvida Čudara precīzajam raidījumam, mājinieki vienus atguva. Taču drīz pēc tam viesi atjaunoja divu vārtu pārsvaru un aizveda no Upesciema trīs punktus.

Turnīra tabulā SK "Upesciems" ar septiņiem punktiem deviņos mačos saglabā sesto pozīciju. Līderiem "Monarhs/Flaminko" futbolistiem ir 22 punkti, bet aiz Pierīgas komandas ir FK "Dinamo"/"Babīte" (6 p.) un "Riga United FC" vienības (1 p.).