10.08.2017 11:35

Ķekavieši kļuvuši par "Ghetto Floorball" sezonas uzvarētājiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavieši kļuvuši par "Ghetto Floorball" sezonas uzvarētājiem publicitātes

Ar sīviem superfināliem Grīziņkalnā noslēdzies "Ghetto Floorball" 2017. gada vasaras regulārā sezona. Pieaugušo grupā negaidītu uzvaru izcīnīja komanda "777" no Ķekavas, kuras sastāvā spēlē Endijs Kleistrovs, Klāvs Jansons, Matīss Kristiāns Morozovs un Kristaps Laugalis.

Komanda "777" jau pērn bija starp pieaugušo grupas līderiem, taču šosezon komandā notika paaudžu maiņa, kas tomēr neietekmēja šīs komandas sniegumu, jo šosezon puišiem izdevās izcīnīt "Ghetto Floorball" vēsturē nebijušu dubulto triumfu – pirmo vietu gan regulārajā turnīrā, gan superfinālā, informēja rīkotāji.

Komandas spēlētāju sniegums tika novērtēts arī individuāli – Klāvs Jansons saņēma sezonas labākā spēlētāja titulu, par vērtīgāko spēlētāju superfināla cīņās tika atzīts Endijs Kleistrovs, savukārt Matīss Kristiāns Morozovs un Kristaps Laugalis, paralēli superfinālā startējot arī U-16 grupā, izcīnīja otro vietu. Par uzvaru superfinālā komanda "777" savā īpašumā ieguva biļetes uz Zviedrijas florbola superlīgas fināliem, kurus uzvarētājiem dāvāja Latvijas Florbola savienība.

Pieaugušo grupā superfinālā otrie palika komanda "Studenti", bet šogad trešajā vietā pagājušās sezonas čempioni – "Oxdog team/Posantre". "1 pret 1" formāta turnīrā par asfalta karali tika kronēts Matīss Kristiāns Morozovs, kurš superfinālā kāpa uz pjedestāla arī U-16 grupā.

Regulārā turnīra uzvarētāji balvās no Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas saņēma braucienu uz pasaules čempionātu Dānijā, to šosezon arī izcīnīja komanda "777".