08.08.2017 12:22

"Garkalne/Livonia" turnīru pirms beigām nodrošina uzvaru regbija-7 pirmajā līgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Garkalne/Livonia" turnīru pirms beigām nodrošina uzvaru regbija-7 pirmajā līgā Zigismunds Zālmanis, LRF

Izcīnot pirmo vietu Latvijas pirmās līgas čempionāta ceturtajā posmā regbijā-7, "Garkalne/Livonia" komanda faktiski garantējusi uzvaru kopvērtējumā – uz atlikušo piekto posmu jāaizbrauc vien piedalīties, liecina Latvijas Regbija federācijas informācija.

Nedēļas nogalē notikušajā Rūjienas kausa izcīņā "Garkalne/Livonia" apakšgrupas turnīrā ar 27:5 pieveica Ķekavas novada sporta skolu (ĶNSS) un ar 34:0 atstāja "sausā" kluba biedrus "Livonia/Vidzeme". Vēlāk finālturnīrā par 1.-3. vietu livonieši visai pārliecinoši uzvarēja arī trešās vietas ieguvējus "Beverīna/Fēnikss" regbistus 34:7 un izšķirošajā spēlē par pirmo vietu arī "Ežus" 24:7.

Turnīra labāko spēlētāju balvas saņēma Toms Zviedris ("Eži"), Marts Brūšnieks ("Eleja/TransactPro") un Kristers Rubīns ("Garkalne/Livonia").

Pirmās līgas čempionāta kopvērtējuma "Livonia" otrās vietas īpašniekus "Eleja/TransactPro" apsteidz par astoņiem punktiem. Iegūto punktu skaits ir atkarīgs no piedalošos komandu skaita – šosezon tikai vienā posmā bija astoņas komandas un uzvarētāji saņēma astoņus punktus, pārējos – septiņus.

Kopvērtējums pēc četriem posmiem: 1. "Garkalne/Livonia" 29 punkti, 2. "Eleja/TransactPro" 21, 3. "Beverīna/Sigulda" 18, 4. "Eži" 14, 5. ĶNSS 13, 6. "Livonia/Vidzeme" 12, 7. "Mītava" 9, 8. "LLU/Ozolnieki" 3, 9. Jūrmalas sporta skola 1.

Pēdējais posms notiks 10. septembrī Ozolniekos.